Başkan Ülgür Gökhan, Dardanelspor'u ziyaret etti

Spor 25.12.2021 - 13:29, Güncelleme: 25.12.2021 - 13:29 569+ kez okundu.
 

Başkan Ülgür Gökhan, Dardanelspor'u ziyaret etti

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Dardanelspor tesisini ziyaret ederek burada sporcularla bir araya geldi. Gökhan, Ezine’de oynanacak maç için çıkan ‘seyircisiz’ oyun kararını eleştirerek, “Bu ikilik yaratan bir şey. Ezineli Çanakkaleli diye ayrımcılık oluyor. ilçesine gelme demek yakışır mı? Bunun engellenmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı Dardanelspor tesisleri ziyaretinde yöneticiler karşıladı. Antrenman sahasında futbolcular ile buluşan Gökhan, teknik kadro ve sporcular ile sohbet etti. Başkan ilk yarının son maçı Ezinespor ile yapacağı karşılaşmada başarılar dileyerek, son çıkan seyircisiz oynama kararı üzerine açıklamada bulundu. Gökhan, “Pandemi dolayısıyla birtakım kısıtlamalar oldu. Bu hafta önemli bir deplasmanınız var. Bu deplasmanda Çanakkale seyircisini almama noktasında Ezine Kaymakamlığının bir kararı varmış. Gerekçe de Covid’miş, bu anlamsız uyduruk bir gerekçe. Covid tüm Türkiye’de var. Koskoca Süper Lig maçları oynanırken, geçen haftaki maçta Ezine taraftarı gelip, maçı izlerken Dardanel’in Ezine’ye alınmaması tamamen korkunun kaynağı. Bu başarılı süreci kimse engelleyemez. Biz ona takılmayalım, moralinizi asla bozmayın” şeklinde konuştu. “İkilik yaratan bir şey” Vali ile bu konuyu konuşacağını söyleyen Gökhan, “Bu ikilik yaratan bir şey. Ezineli Çanakkaleli diye ayrımcılık oluyor. Yasakçı zihniyetten kurtulamadık. Halbuki spor müsabakaları bir dostluk karşılığında olması lazım. Spor yapıyorsak tabi ki bir taraf galip gelecek bir taraf mağlup olacak. Önümüzdeki dönem Ezineliler gelecek deplasmana, ‘gelmeyin’ mi diyeceğiz? Çanakkale’nin ilçesine gelme demek yakışır mı? Bunun engellenmesi lazım. Seyircinin katılması gerekir” diye belirtti. Ziyarette sporculara baklava ikram eden Gökhan’a, forma hediye edildi.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Dardanelspor tesisini ziyaret ederek burada sporcularla bir araya geldi. Gökhan, Ezine’de oynanacak maç için çıkan ‘seyircisiz’ oyun kararını eleştirerek, “Bu ikilik yaratan bir şey. Ezineli Çanakkaleli diye ayrımcılık oluyor. ilçesine gelme demek yakışır mı? Bunun engellenmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Dardanel spor tesisleri ziyaretinde yöneticiler karşıladı. Antrenman sahasında futbolcular ile buluşan Gökhan, teknik kadro ve sporcular ile sohbet etti. Başkan ilk yarının son maçı Ezine spor ile yapacağı karşılaşmada başarılar dileyerek, son çıkan seyircisiz oynama kararı üzerine açıklamada bulundu.

Gökhan, “Pandemi dolayısıyla birtakım kısıtlamalar oldu. Bu hafta önemli bir deplasmanınız var. Bu deplasmanda Çanakkale seyircisini almama noktasında Ezine Kaymakamlığının bir kararı varmış. Gerekçe de Covid’miş, bu anlamsız uyduruk bir gerekçe. Covid tüm Türkiye’de var. Koskoca Süper Lig maçları oynanırken, geçen haftaki maçta Ezine taraftarı gelip, maçı izlerken Dardanel’in Ezine’ye alınmaması tamamen korkunun kaynağı. Bu başarılı süreci kimse engelleyemez. Biz ona takılmayalım, moralinizi asla bozmayın” şeklinde konuştu.

“İkilik yaratan bir şey”
Vali ile bu konuyu konuşacağını söyleyen Gökhan, “Bu ikilik yaratan bir şey. Ezineli Çanakkaleli diye ayrımcılık oluyor. Yasakçı zihniyetten kurtulamadık. Halbuki spor müsabakaları bir dostluk karşılığında olması lazım. Spor yapıyorsak tabi ki bir taraf galip gelecek bir taraf mağlup olacak. Önümüzdeki dönem Ezineliler gelecek deplasmana, ‘gelmeyin’ mi diyeceğiz? Çanakkale’nin ilçesine gelme demek yakışır mı? Bunun engellenmesi lazım. Seyircinin katılması gerekir” diye belirtti.

Ziyarette sporculara baklava ikram eden Gökhan’a, forma hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.