Karina Deniz Kültürü Merkezi Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Gündem 28.12.2021 - 13:19, Güncelleme: 28.12.2021 - 13:19 515+ kez okundu.
 

Karina Deniz Kültürü Merkezi Konuklarını Ağırlamaya Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilen Karina Deniz Kültürü Merkezi konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Çarşamba ve Cuma günleri sadece okul ziyaretlerine açık olan Karina Deniz Kültürü Merkezi, Çanakkale Belediyesi Troia ve Esenler Sosyal Yaşam Evi’nin minik öğrencilerini ağırladı. Video gösterimiyle başlayan gezide teknik personelden Karina’da gerçekleştirilen faaliyetler, akvaryumda ve sergi alanında sergilenen balık ve çeşitli deniz canlılarına ilişkin bilgi alan minikler, ziyarette unutamayacakları bir deneyim yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.  
Çanakkale Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilen Karina Deniz Kültürü Merkezi konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Çarşamba ve Cuma günleri sadece okul ziyaretlerine açık olan Karina Deniz Kültürü Merkezi, Çanakkale Belediyesi Troia ve Esenler Sosyal Yaşam Evi’nin minik öğrencilerini ağırladı.


Video gösterimiyle başlayan gezide teknik personelden Karina’da gerçekleştirilen faaliyetler, akvaryumda ve sergi alanında sergilenen balık ve çeşitli deniz canlılarına ilişkin bilgi alan minikler, ziyarette unutamayacakları bir deneyim yaşayarak keyifli vakit geçirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.