Yıldıray Ölçek, görevden alındı

Siyaset 29.12.2021 - 00:06, Güncelleme: 29.12.2021 - 00:06 615+ kez okundu.
 

Yıldıray Ölçek, görevden alındı

AK parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, görevden alındı. Kendi şahsi Facebook sitesinden yaptığı paylaşımla Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, başta Çanakkale AK Parti Milletvekili Grup Başkan vekili Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu da teşekkür etti.

Seçimlerde parti içerisinde bazı isim ve grupların karşı çıkmasına karşın yeniden aday olan ve seçilen Yıldıray Ölçek, kendisine hedef olarak Çanakkale Belediye Başkanlığı makamını seçmişti. Ölçek’in istifa mı yoksa görevden mi alındığı ise net olarak belirlenemedi. Çanakkale AK Parti içerisindeki söylentilere bakıldığında İl Başkanı Naim Makas’ın istifa edeceği, yada görevden alınacağı kulislerde fısıldanırken, piyangodan merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek çıktı. Bu arada Çanakkale de siyasi partilere merkez ilçe başkanı dayanmıyor. Geçtiğimiz günlerde de CHP merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, sağlık gerekçelerini öne sürerek istifa etmişti. Siyasi Partilerde istifa tek taraflı bir uygulama olarak bilinip düşünülse de asıl gerekçenin ve altında yatanların neler olduğunu da araştırıp kamu oyunun bilmesi bekleniyor. Yıldıray Ölçek’in Facebook’ta yaptığı paylaşım ise şu şekilde: “Değerli Dava Arkadaşlarım 04.10.2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul neticesinde teşkilatımızın teveccühü ile Merkez İlçe Başkanlığı görevi 2. kez şahsıma teslim edildi. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuz ile bir yılı aşkın süredir partimiz, Çanakkale’miz ve hemşehrilerimiz için çalıştık. Her zaman hemşehrilerimizin dertlerine çözüm olan bir siyasi model ile onların yanında olmak en büyük hedefimiz oldu. Ancak geldiğimiz noktada gördüğüm lüzum üzerine bir görev değişikliği kararı almış bulunmaktayım. Mensubu olduğum AK Partimden ve davamdan hiçbir zaman ayrılmadan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyerek eskisinden daha fazla çalışmaya, 2023’e giden büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğimi beyan eder başta Çanakkale halkına, belde ve mahalle yönetimlerine ve üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür eder haklarını helal etmelerini dilerim. Benden yana tüm haklarımı helal ederek başta AK Parti Grupbaşkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İl Başkanımız Naim Makas’a teşekkür ederim.”  
AK parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, görevden alındı. Kendi şahsi Facebook sitesinden yaptığı paylaşımla Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, başta Çanakkale AK Parti Milletvekili Grup Başkan vekili Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu da teşekkür etti.

Seçimlerde parti içerisinde bazı isim ve grupların karşı çıkmasına karşın yeniden aday olan ve seçilen Yıldıray Ölçek, kendisine hedef olarak Çanakkale Belediye Başkanlığı makamını seçmişti. Ölçek’in istifa mı yoksa görevden mi alındığı ise net olarak belirlenemedi. Çanakkale AK Parti içerisindeki söylentilere bakıldığında İl Başkanı Naim Makas’ın istifa edeceği, yada görevden alınacağı kulislerde fısıldanırken, piyangodan merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek çıktı.

Bu arada Çanakkale de siyasi partilere merkez ilçe başkanı dayanmıyor. Geçtiğimiz günlerde de CHP merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, sağlık gerekçelerini öne sürerek istifa etmişti. Siyasi Partilerde istifa tek taraflı bir uygulama olarak bilinip düşünülse de asıl gerekçenin ve altında yatanların neler olduğunu da araştırıp kamu oyunun bilmesi bekleniyor.

Yıldıray Ölçek’in Facebook’ta yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

“Değerli Dava Arkadaşlarım

04.10.2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul neticesinde teşkilatımızın teveccühü ile Merkez İlçe Başkanlığı görevi 2. kez şahsıma teslim edildi. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuz ile bir yılı aşkın süredir partimiz, Çanakkale’miz ve hemşehrilerimiz için çalıştık. Her zaman hemşehrilerimizin dertlerine çözüm olan bir siyasi model ile onların yanında olmak en büyük hedefimiz oldu. Ancak geldiğimiz noktada gördüğüm lüzum üzerine bir görev değişikliği kararı almış bulunmaktayım. Mensubu olduğum AK Partimden ve davamdan hiçbir zaman ayrılmadan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyerek eskisinden daha fazla çalışmaya, 2023’e giden büyük Türkiye hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğimi beyan eder başta Çanakkale halkına, belde ve mahalle yönetimlerine ve üyelerimize çalışmalarından dolayı teşekkür eder haklarını helal etmelerini dilerim. Benden yana tüm haklarımı helal ederek başta AK Parti Grupbaşkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve İl Başkanımız Naim Makas’a teşekkür ederim.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.