Suya Yüzde 36 Zam yapıldı

Ekonomi 07.01.2022 - 00:40, Güncelleme: 07.01.2022 - 00:40 1126+ kez okundu.
 

Suya Yüzde 36 Zam yapıldı

2022 yılının ilk belediye meclis toplantısında içme suyuna zam kararı alındı.

Belediye meclisinde, içme suyuna zam kararı alındı. Belediye tarafından mecliste yapılan sunumda zammın yüzde 58 olduğunda ancak gelir gider durumunun dengelendiği ama yüzde 58 oranının fazla olduğunun altı çizildi. Belediye meclisinde CHP’nin evet, AK Parti’nin ret, MHP ve İYİ Parti’nin çekimser olarak oy kullandıkları su tarifesi oy çokluğu ile kabul edildi. Alınan kararla, Çanakkale’de içme suyuna yani vatandaşın evde kullandığı suya yüzde 36 zam yapıld Zam Ocak ve Haziran aylarını kapsayacak şekilde 6 aylık yapıldı. Haziran ayında suya yapılan zam tekrar değerlendirilecek ve bir artış daha yapılabileceği belirtildi.
2022 yılının ilk belediye meclis toplantısında içme suyuna zam kararı alındı.

Belediye meclisinde, içme suyuna zam kararı alındı. Belediye tarafından mecliste yapılan sunumda zammın yüzde 58 olduğunda ancak gelir gider durumunun dengelendiği ama yüzde 58 oranının fazla olduğunun altı çizildi.

Belediye meclisinde CHP’nin evet, AK Parti’nin ret, MHP ve İYİ Parti’nin çekimser olarak oy kullandıkları su tarifesi oy çokluğu ile kabul edildi. Alınan kararla, Çanakkale’de içme suyuna yani vatandaşın evde kullandığı suya yüzde 36 zam yapıld

Zam Ocak ve Haziran aylarını kapsayacak şekilde 6 aylık yapıldı. Haziran ayında suya yapılan zam tekrar değerlendirilecek ve bir artış daha yapılabileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.