Memleket Partisi gazetecileri ağırladı

Gündem 10.01.2022 - 23:14, Güncelleme: 10.01.2022 - 23:14 1154+ kez okundu.
 

Memleket Partisi gazetecileri ağırladı

Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle Çanakkale’deki basın mensupları için pasta kesti.

Basın mensuplarının katılımıyla İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen etkinlikte İl Başkanı Hülya Doğhan, kısa bir konuşma yaptı. Doğhan, “Çok zor bir göreviniz var. Özellikle siyasette basının önemli bir rolsünüz. Sizlerin ilkeli, iradeli ve kamuyu aydınlatmak için tarafsız kaleminizde yazmanız, bizleri ve vatandaşları aydınlatmanız mesleğiniz açısından çok önemli. Hem vatandaş olarak hem de il başkanı olarak tarafsız, özgür şekilde çalışan gazetecilerimizin her gün dürüst ve tarafsız bir şekilde yazabilmelerini diliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, basın mensupları arasında bulunan en genç ve en kıdemli çalışanları ile birlikte pasta kesimi gerçekleştirdi.
Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle Çanakkale’deki basın mensupları için pasta kesti.

Basın mensuplarının katılımıyla İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen etkinlikte İl Başkanı Hülya Doğhan, kısa bir konuşma yaptı. Doğhan, “Çok zor bir göreviniz var. Özellikle siyasette basının önemli bir rolsünüz. Sizlerin ilkeli, iradeli ve kamuyu aydınlatmak için tarafsız kaleminizde yazmanız, bizleri ve vatandaşları aydınlatmanız mesleğiniz açısından çok önemli. Hem vatandaş olarak hem de il başkanı olarak tarafsız, özgür şekilde çalışan gazetecilerimizin her gün dürüst ve tarafsız bir şekilde yazabilmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, basın mensupları arasında bulunan en genç ve en kıdemli çalışanları ile birlikte pasta kesimi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.