Acil Serviste Yeşil Alan

Sağlık 13.01.2022 - 20:31, Güncelleme: 13.01.2022 - 20:38 1139+ kez okundu.
 

Acil Serviste Yeşil Alan

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Acil servisinde hasta tedavi hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla yeşil alan polikliniği hizmet vermeye başladı.

Covid19 pandemisi nedeniyle hastanenin acil servisine ayaktan başvuran hasta sayısı arttığından dolayı, acil serviste yoğunluk yaşanıyordu. Hastanenin acil servisine başvuran hastalar; 24 saat çalışan triaj sistemi ile yeşil /sarı/kırmızı sınıflarına ayrılıp ilgili muayene odalarına yönlendirilmekte. Böylece acil vakaların bekleme süresinin azaltılıp hasta bakım kalitesi arttırılması hedeflendi. Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından yapılan bilgilendirmede, “Acil olmayan hayatı riski bulunmayan yeşil kodlu hasta grubu için yapılan bu düzenlemeyle oluşturulan yeşil alan polikliniği ile Acil Servislerde hasta yoğunluğunun ve beklemesinin de önüne geçilerek hasta memnuniyeti artacaktır. Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Vatandaşlarımızın bu uygulamayı normal bir poliklinik hizmeti olarak görmemesini, acil servisimize ayaktan müracaat eden hastalarımızın daha hizmet ve kaliteli bir hizmet almasını sağlayan bir işleyiş olarak görmelerini rica ediyoruz” dedi” ifadeleri yer aldı.
Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Acil servisinde hasta tedavi hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla yeşil alan polikliniği hizmet vermeye başladı.

Covid19 pandemisi nedeniyle hastanenin acil servisine ayaktan başvuran hasta sayısı arttığından dolayı, acil serviste yoğunluk yaşanıyordu.

Hastanenin acil servisine başvuran hastalar; 24 saat çalışan triaj sistemi ile yeşil /sarı/kırmızı sınıflarına ayrılıp ilgili muayene odalarına yönlendirilmekte. Böylece acil vakaların bekleme süresinin azaltılıp hasta bakım kalitesi arttırılması hedeflendi.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi tarafından yapılan bilgilendirmede, “Acil olmayan hayatı riski bulunmayan yeşil kodlu hasta grubu için yapılan bu düzenlemeyle oluşturulan yeşil alan polikliniği ile Acil Servislerde hasta yoğunluğunun ve beklemesinin de önüne geçilerek hasta memnuniyeti artacaktır.

Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Vatandaşlarımızın bu uygulamayı normal bir poliklinik hizmeti olarak görmemesini, acil servisimize ayaktan müracaat eden hastalarımızın daha hizmet ve kaliteli bir hizmet almasını sağlayan bir işleyiş olarak görmelerini rica ediyoruz” dedi” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.