Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 14.01.2022 - 17:57, Güncelleme: 14.01.2022 - 17:57 1260+ kez okundu.
 

Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Osman IRGIT, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi Merhum Osman IRGIT için Eceabat ilçesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Vali İlhami AKTAŞ, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Yasin ÇAY, İlçe Emniyet Amiri Selçuk BAYRAM, Kıbrıs Gazisi Merhum Osman IRGIT’ın ailesi ve vatandaşlar katıldı. Kıbrıs Gazisi Merhum Osman IRGIT’ın cenazesi Eceabat ilçe mezarlığında dualarla toprağa verildi.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Osman IRGIT, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kıbrıs Gazisi Merhum Osman IRGIT için Eceabat ilçesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Vali İlhami AKTAŞ, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Yasin ÇAY, İlçe Emniyet Amiri Selçuk BAYRAM, Kıbrıs Gazisi Merhum Osman IRGIT’ın ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Kıbrıs Gazisi Merhum Osman IRGIT’ın cenazesi Eceabat ilçe mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.