Maldivler Cumhurbaşkanı, Bakan Çavuşoğlu'nu kabul etti

Siyaset 30.01.2022 - 10:39, Güncelleme: 30.01.2022 - 11:33 1143+ kez okundu.
 

Maldivler Cumhurbaşkanı, Bakan Çavuşoğlu'nu kabul etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Maldivler'deki temasları kapsamında Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Mohamed Solih ile görüştü.

ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Mohamed Solih tarafından kabul edildi. Ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Çavuşoğlu, "Turizm, inşaat, altyapı ve balıkçılık alanlarında işbirliğimizi ilerleteceğiz" mesajını verdi. Bakan Çavuşoğplu'nun Maldivler'deki temasları Maldivler Dışişleri Bakanı Abdulla Shahid ile bir araya gelerek mevkidaşıyla ortak basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1487678056777101318
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Maldivler'deki temasları kapsamında Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Mohamed Solih ile görüştü.

ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Maldivler Cumhurbaşkanı İbrahim Mohamed Solih tarafından kabul edildi.

Ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Çavuşoğlu, "Turizm, inşaat, altyapı ve balıkçılık alanlarında işbirliğimizi ilerleteceğiz" mesajını verdi.

Bakan Çavuşoğplu'nun Maldivler'deki temasları Maldivler Dışişleri Bakanı Abdulla Shahid ile bir araya gelerek mevkidaşıyla ortak basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1487678056777101318

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.