Atikhisar Barajı tamamen doldu

Gündem 08.02.2022 - 21:57, Güncelleme: 08.02.2022 - 22:18 1678+ kez okundu.
 

Atikhisar Barajı tamamen doldu

Çanakkale Valiliği tarafından gerçekleştirilen açıklamada Atikhisar Barajının tamamen dolduğu bildirildi.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada;   "İlimizde etkili olan sağanak yağış ve kar yağışı sonrasında Atikhisar Barajında maximum doluluk oranına ulaşılmıştır. Devam eden yağış ve kar erimesi nedeni ile Barajdan taşacak suyun Sarıçay Deresinin debisini arttıracağından dolayı olası taşkın riskine karşı vatandaşlarımızın Sarıçay dere yatağı ve diğer dere yataklarından uzak durması ve tedbirli olunması, kamuoyuna önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi. 
Çanakkale Valiliği tarafından gerçekleştirilen açıklamada Atikhisar Barajının tamamen dolduğu bildirildi.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

 

"İlimizde etkili olan sağanak yağış ve kar yağışı sonrasında Atikhisar Barajında maximum doluluk oranına ulaşılmıştır. Devam eden yağış ve kar erimesi nedeni ile Barajdan taşacak suyun Sarıçay Deresinin debisini arttıracağından dolayı olası taşkın riskine karşı vatandaşlarımızın Sarıçay dere yatağı ve diğer dere yataklarından uzak durması ve tedbirli olunması, kamuoyuna önemle duyurulur" ifadelerine yer verildi. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.