Hülya Dağhan istifa etti

Siyaset 11.02.2022 - 23:05, Güncelleme: 11.02.2022 - 23:05 1720+ kez okundu.
 

Hülya Dağhan istifa etti

Memleket Partisi kurulduğu günden bu yana hızlı bir teşkilatlanma çalışmasına girmişti. Çanakkale İl Başkanı ise Hülya Dağhan olmuştu. Çanakkale’nin tek kadın il başkanı olan Hülya Dağhan, geçtiğimiz gün görevinden istifa etti.

Muharrem İnce liderliğinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızlı bir teşkilatlanma çalışması içerisinde olan Memleket Partisi’nde, özellikle Çanakkale örgütünde taşlar yerine oturmuştu. İl ve Merkez İlçe’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve üye çalışmalarına hız veren partinin başında ise bir kadın başkan Hülya Dağhan vardı. Dağhan, Çanakkale’nin tek kadın il başkanı olarak ön plana çıkıyordu. Dağhan, geçtiğimiz gün il başkanlığı görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Sosyal medya hesabından istifasını duyurudan, Hülya Dağhan “Gördüğüm lüzum üzerine Çanakkale İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Memleket Partisi’nin üyesi, bir neferi olarak yoluma devam edeceğim” paylaşımında bulundu.
Memleket Partisi kurulduğu günden bu yana hızlı bir teşkilatlanma çalışmasına girmişti. Çanakkale İl Başkanı ise Hülya Dağhan olmuştu. Çanakkale’nin tek kadın il başkanı olan Hülya Dağhan, geçtiğimiz gün görevinden istifa etti.

Muharrem İnce liderliğinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızlı bir teşkilatlanma çalışması içerisinde olan Memleket Partisi’nde, özellikle Çanakkale örgütünde taşlar yerine oturmuştu. İl ve Merkez İlçe’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve üye çalışmalarına hız veren partinin başında ise bir kadın başkan Hülya Dağhan vardı. Dağhan, Çanakkale’nin tek kadın il başkanı olarak ön plana çıkıyordu.

Dağhan, geçtiğimiz gün il başkanlığı görevinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu. Sosyal medya hesabından istifasını duyurudan, Hülya Dağhan “Gördüğüm lüzum üzerine Çanakkale İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Memleket Partisi’nin üyesi, bir neferi olarak yoluma devam edeceğim” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.