İYİ Parti'de erken seçim hazırlıkları

Siyaset 14.02.2022 - 15:04, Güncelleme: 14.02.2022 - 15:04 1406+ kez okundu.
 

İYİ Parti'de erken seçim hazırlıkları

Çanakkale’de İYİ Partili başkanlar, Genişletilmiş İlçe ve Belde Başkanları Toplantısı’nda buluştu. Yapılan toplantıda ekonomik çözümlerin yanı sıra ‘erken seçime hazırlık’ konusu da yerini aldı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’un katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran başta olmak üzere tüm ilçe ve belde başkanları katıldı. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri, İl ve ilçe Gençlik Kolları Başkanları ve il, ilçe yönetimleri de katılım sağladı. Toplantıda ülkenin ekonomik sıkıntıları, hayat pahalılığı karşısındaki çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca erken seçime dair hazırlıklar görüşüldü. Sandık görevlileri eğitimi, tamamlanan köy ziyaretleri ve yeni yol haritası konuşuldu.
Çanakkale’de İYİ Partili başkanlar, Genişletilmiş İlçe ve Belde Başkanları Toplantısı’nda buluştu. Yapılan toplantıda ekonomik çözümlerin yanı sıra ‘erken seçime hazırlık’ konusu da yerini aldı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’un katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran başta olmak üzere tüm ilçe ve belde başkanları katıldı. Ayrıca Belediye Meclis Üyeleri, İl ve ilçe Gençlik Kolları Başkanları ve il, ilçe yönetimleri de katılım sağladı.

Toplantıda ülkenin ekonomik sıkıntıları, hayat pahalılığı karşısındaki çözüm önerileri konuşuldu. Ayrıca erken seçime dair hazırlıklar görüşüldü. Sandık görevlileri eğitimi, tamamlanan köy ziyaretleri ve yeni yol haritası konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.