Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika turuna çıktı

Siyaset 20.02.2022 - 12:02, Güncelleme: 20.02.2022 - 14:11 1380+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrika turuna çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turuna çıktı. 4 günde üç Afrika ülkesini ziyaret edecek Erdoğan’ın ilk durağı Kongo Demokratik Cumhuriyeti olacak.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TUR" uçağıyla Atatürk Havalimanı'ndan başkent Kinşasa'ya hareket etti. 23 Şubat'a kadar üç ülkeyi kapsayan Afrika turunun ilk durağı Kongo Demokratik Cumhuriyeti olacak.   Cumhurbaşkan Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de eşlik etti.   https://twitter.com/tcbestepe/status/1495321034735726593
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turuna çıktı. 4 günde üç Afrika ülkesini ziyaret edecek Erdoğan’ın ilk durağı Kongo Demokratik Cumhuriyeti olacak.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TUR" uçağıyla Atatürk Havalimanı'ndan başkent Kinşasa'ya hareket etti. 23 Şubat'a kadar üç ülkeyi kapsayan Afrika turunun ilk durağı Kongo Demokratik Cumhuriyeti olacak.

 

Cumhurbaşkan Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir de eşlik etti.

 

https://twitter.com/tcbestepe/status/1495321034735726593

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.