Adıyaman'de silahlı kavga

Asayiş 20.02.2022 - 19:51, Güncelleme: 21.02.2022 - 00:09 1326+ kez okundu.
 

Adıyaman'de silahlı kavga

Adıyaman'ın şehir merkezinde yolda yürüyen iki şahıs arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

ADIYAMAN (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Hocaömer Mahallesi'nde isimleri öğrenilmeyen iki şahıs arasında tartışma yaşandı.   Şahıslardan bir belindeki tabancayla kavga ettiği kişiye doğru sıkarak olay yerinden kaçtı. Adıyaman'ın en işlek caddesi olan Hocaömer'de vatandaşlara  kurşun değmemesi bir şans oldu.   Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Polis ekipleri sevk edildi.   Silahla ateş eden şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatılırken, şüpheli şahıs Ulu Cami'nin ara sokaklarında kıskıvrak yakalandı. Üst araması yapılan şüphelinin üzerinden olaya ait silah ele geçirildi.   Gözaltına alınan şahıs ve olayla ilgili emniyet tahkikat başlattı.  
Adıyaman'ın şehir merkezinde yolda yürüyen iki şahıs arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

ADIYAMAN (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Hocaömer Mahallesi'nde isimleri öğrenilmeyen iki şahıs arasında tartışma yaşandı.

 

Şahıslardan bir belindeki tabancayla kavga ettiği kişiye doğru sıkarak olay yerinden kaçtı. Adıyaman'ın en işlek caddesi olan Hocaömer'de vatandaşlara  kurşun değmemesi bir şans oldu.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Polis ekipleri sevk edildi.

 

Silahla ateş eden şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatılırken, şüpheli şahıs Ulu Cami'nin ara sokaklarında kıskıvrak yakalandı. Üst araması yapılan şüphelinin üzerinden olaya ait silah ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şahıs ve olayla ilgili emniyet tahkikat başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.