HKMO'ya Çanakkale'den aday

Ekonomi 21.02.2022 - 19:58, Güncelleme: 21.02.2022 - 19:58 1252+ kez okundu.
 

HKMO'ya Çanakkale'den aday

Çanakkale, Bursa, Yalova ve Balıkesir’in bağlı olduğu, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa Çanakkale’den Harita Mühendisi Emre Karagöz aday olduğunu açıkladı. Karagöz, Çanakkale’de yapılan buluşmada “Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var” sloganını dile getirdi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi seçimli olağan genel kurulu, 26-27 Şubat tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek. Çanakkale’deki meslektaşlarını bir araya toplayarak Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu’nu kuran Harita Mühendisi Emre Karagöz, yapılacak olan genel kurulda adaylığını açıkladı. Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu ve oda üyeleriyle buluşma düzenleyen Karagöz, burada yaptığı konuşmada, “Çanakkale’de büyük bir ilgi ile toplantı düzenlendi. Hem meslekte deneyimli büyüklerim, hem de birçok genç meslektaşımızın yer aldığını gördük. Bursa Şube yönetimine adaylar olarak Çanakkale’deki tablodan büyük mutluluk duyduk. Bu tablonun, bu zenginliğin, tüm Bursa şubeye bağlı illere de yayılarak büyümesini istiyoruz” dedi. “Genç meslektaşlarımız bizim için çok önemli” Karagöz, Bursa Şubesi yönetiminin, uzun zamandır sakin, sessiz ve aktif olmadığını düşündüklerini söyleyerek, “Bizim, genç ve dinamik bir ekiple çıkmamızın sebebi, mesleğimizin bir adım öteye götürebilmek için çaba sarf etmektir. Genç meslektaşlarımız bizim için çok önemli. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bulunan Harita Mühendisliği bölümü, Bursa Şubeye bağlı iller içerisinde tek olma özelliği taşıyor. ÇOMÜ ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Ulusal ve uluslararası projeleri Çanakkale ev sahipliği yapsın istiyoruz. Yapacaklarımızı düşünürken çok heyecanlanıyoruz. Sadece Bursa şubede değil, tüm Türkiye’ye değişimi yaratacak sürecin başlangıcını, Çanakkale, Balıkesir, Yalova ve Bursa’dan başlatabiliriz, bunun için gücümüz var. Çünkü bir işe ne kadar çok inanırsak, çaba sarf edersek o kadar gücümüz olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı. “Kentlerin, harita mühendislerinin aklına ihtiyacı var” “Karşımızda 20 yıldır iktidarda olan arkadaşlarımız var. Onlara teşekkür edip biz görev almak istiyoruz. Daha iyi yapabileceğimize inanıyoruz” diyen Harita Mühendisi Emre Karagöz, “Kente ve mesleğine dair sözü olmayan bir odanın meslektaşlarının haklarını savunamayacağını düşünüyorum. Çünkü bizim yaşadığımız kentlerin, harita mühendislerinin aklına ihtiyacı var. Harita mühendislerinin aklı bu kentlerde daha yüksek sesle duyulursa, işte o zaman yaşadığımız kentler daha yaşanılabilir olur, sorunlar daha doğmadan öngörülerek çözülebilir. Biz, meslektaşlarımızın haklarını, emekte ve halktan yana bir çizgide savunacağız” şeklinde konuşmasını sonlandırdı. Buluşmada, oda üyelerine Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu tarafından çalışma planlarına dair bilgi verildi. Üyelerle tek tek sohbet eden Karagöz, “Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var” vurgusunu yaptı.
Çanakkale, Bursa, Yalova ve Balıkesir’in bağlı olduğu, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa Çanakkale’den Harita Mühendisi Emre Karagöz aday olduğunu açıkladı. Karagöz, Çanakkale’de yapılan buluşmada “Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var” sloganını dile getirdi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi seçimli olağan genel kurulu, 26-27 Şubat tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek. Çanakkale’deki meslektaşlarını bir araya toplayarak Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu’nu kuran Harita Mühendisi Emre Karagöz, yapılacak olan genel kurulda adaylığını açıkladı.

Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu ve oda üyeleriyle buluşma düzenleyen Karagöz, burada yaptığı konuşmada, “Çanakkale’de büyük bir ilgi ile toplantı düzenlendi. Hem meslekte deneyimli büyüklerim, hem de birçok genç meslektaşımızın yer aldığını gördük. Bursa Şube yönetimine adaylar olarak Çanakkale’deki tablodan büyük mutluluk duyduk. Bu tablonun, bu zenginliğin, tüm Bursa şubeye bağlı illere de yayılarak büyümesini istiyoruz” dedi.

“Genç meslektaşlarımız bizim için çok önemli”

Karagöz, Bursa Şubesi yönetiminin, uzun zamandır sakin, sessiz ve aktif olmadığını düşündüklerini söyleyerek, “Bizim, genç ve dinamik bir ekiple çıkmamızın sebebi, mesleğimizin bir adım öteye götürebilmek için çaba sarf etmektir. Genç meslektaşlarımız bizim için çok önemli. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde bulunan Harita Mühendisliği bölümü, Bursa Şubeye bağlı iller içerisinde tek olma özelliği taşıyor. ÇOMÜ ile ortak çalışmalar yapmak istiyoruz. Ulusal ve uluslararası projeleri Çanakkale ev sahipliği yapsın istiyoruz. Yapacaklarımızı düşünürken çok heyecanlanıyoruz. Sadece Bursa şubede değil, tüm Türkiye’ye değişimi yaratacak sürecin başlangıcını, Çanakkale, Balıkesir, Yalova ve Bursa’dan başlatabiliriz, bunun için gücümüz var. Çünkü bir işe ne kadar çok inanırsak, çaba sarf edersek o kadar gücümüz olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kentlerin, harita mühendislerinin aklına ihtiyacı var”

“Karşımızda 20 yıldır iktidarda olan arkadaşlarımız var. Onlara teşekkür edip biz görev almak istiyoruz. Daha iyi yapabileceğimize inanıyoruz” diyen Harita Mühendisi Emre Karagöz, “Kente ve mesleğine dair sözü olmayan bir odanın meslektaşlarının haklarını savunamayacağını düşünüyorum. Çünkü bizim yaşadığımız kentlerin, harita mühendislerinin aklına ihtiyacı var. Harita mühendislerinin aklı bu kentlerde daha yüksek sesle duyulursa, işte o zaman yaşadığımız kentler daha yaşanılabilir olur, sorunlar daha doğmadan öngörülerek çözülebilir. Biz, meslektaşlarımızın haklarını, emekte ve halktan yana bir çizgide savunacağız” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Buluşmada, oda üyelerine Çağdaş Demokrat Harita Mühendisleri Grubu tarafından çalışma planlarına dair bilgi verildi. Üyelerle tek tek sohbet eden Karagöz, “Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var” vurgusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.