Koca Çaya istenen bent için muhtarlarla görüşüldü

Gündem 22.02.2022 - 17:44, Güncelleme: 22.02.2022 - 17:44 1681+ kez okundu.
 

Koca Çaya istenen bent için muhtarlarla görüşüldü

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Muhtarlar Derneği’nde köy muhtarları ile bir araya gelerek, Koca Çay deresi koluna yapılmak istenen bent hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Koca Çay deresi yapılmak istenen bentin çevre köylere vereceği olumsuzların basına yansıması üzerine, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıda, kamuoyuna yansıtılan bilgi üzerine konuşuldu. Kocabaş Çayı’nı ve su kaynaklarını besleyen, Çan ilçesini ve civar köyleri de doğrudan ilgilendiren, Darıözü Deresi ve Katran Deresi’nin birleştiği Koca Çay deresi kolunda, gelen bilgilere göre yapılması istenen bent nedeniyle bölgenin su kaynaklarının olumsuz etkilenmesi ihtimaline karşı Belediye Başkanı Öz, muhtarların görüşlerini aldı. Belediye Başkanı Öz, bölgede yapılmak istenen çalışmayla ilgili olarak, kurumlara belediyece resmî yazı yazıldığını, sonrasında ziyaret edilerek konunun takibinin yapılacağı ve detayı hakkında bilgi alacaklarını ifade etti.
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Muhtarlar Derneği’nde köy muhtarları ile bir araya gelerek, Koca Çay deresi koluna yapılmak istenen bent hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Koca Çay deresi yapılmak istenen bentin çevre köylere vereceği olumsuzların basına yansıması üzerine, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar Derneği’nde gerçekleştirilen toplantıda, kamuoyuna yansıtılan bilgi üzerine konuşuldu.

Kocabaş Çayı’nı ve su kaynaklarını besleyen, Çan ilçesini ve civar köyleri de doğrudan ilgilendiren, Darıözü Deresi ve Katran Deresi’nin birleştiği Koca Çay deresi kolunda, gelen bilgilere göre yapılması istenen bent nedeniyle bölgenin su kaynaklarının olumsuz etkilenmesi ihtimaline karşı Belediye Başkanı Öz, muhtarların görüşlerini aldı.
Belediye Başkanı Öz, bölgede yapılmak istenen çalışmayla ilgili olarak, kurumlara belediyece resmî yazı yazıldığını, sonrasında ziyaret edilerek konunun takibinin yapılacağı ve detayı hakkında bilgi alacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.