Tuğgeneral ÖZER ve Vali AKTAŞ Görüştü

Gündem 25.02.2022 - 12:55, Güncelleme: 25.02.2022 - 12:55 1213+ kez okundu.
 

Tuğgeneral ÖZER ve Vali AKTAŞ Görüştü

Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ, tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER, Valilik Ziyaretçi Şeref Defterini imzaladı. İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Tahsin SARUHAN ve Jandarma Genel Komutanlığı İstihkam İnşaat Daire Başkanı J. Albay Turgut ÖĞRETMEN’in de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER ile bir süre görüşerek sohbet etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER’e çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretin anısına minyatür şehitler abidesi hediye etti.  
Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER, Vali İlhami AKTAŞ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ, tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER, Valilik Ziyaretçi Şeref Defterini imzaladı.

İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Tahsin SARUHAN ve Jandarma Genel Komutanlığı İstihkam İnşaat Daire Başkanı J. Albay Turgut ÖĞRETMEN’in de bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER ile bir süre görüşerek sohbet etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Başkanı Tuğgeneral Ersel ÖZER’e çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretin anısına minyatür şehitler abidesi hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.