Marangoz Atölyesi üretmeye devam ediyor

Ekonomi 26.02.2022 - 10:21, Güncelleme: 26.02.2022 - 10:21 1683+ kez okundu.
 

Marangoz Atölyesi üretmeye devam ediyor

Çan Belediyesi bünyesinde kurulan Marangoz Atölyesi, üretimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ürün yelpazesinde Ormancı Masası, Bank, Sehpa, Kedi Evleri, Köpek Kulübesi, Kamelya, Mezar tahtası gibi ürünler bulunan atölye, üretimlerini sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Hizmet çalışmalarımız kapsamında, kaynaklarımızı verimli kullanmak koşulu ile sosyal alan ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hayata geçirdiğimiz “Çan Belediyesi Marangoz Atölyesi” üretmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız, burada ürettiğimiz ürünleri şahsi olarak satın alabilirler.” İfadelerine yer verdi.
Çan Belediyesi bünyesinde kurulan Marangoz Atölyesi, üretimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ürün yelpazesinde Ormancı Masası, Bank, Sehpa, Kedi Evleri, Köpek Kulübesi, Kamelya, Mezar tahtası gibi ürünler bulunan atölye, üretimlerini sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Hizmet çalışmalarımız kapsamında, kaynaklarımızı verimli kullanmak koşulu ile sosyal alan ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hayata geçirdiğimiz “Çan Belediyesi Marangoz Atölyesi” üretmeye devam ediyor. Vatandaşlarımız, burada ürettiğimiz ürünleri şahsi olarak satın alabilirler.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.