Türkiye İMSAD: Asıl risk güvensiz yapılar

Ekonomi 02.03.2022 - 12:42, Güncelleme: 02.03.2022 - 13:23 1318+ kez okundu.
 

Türkiye İMSAD: Asıl risk güvensiz yapılar

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) - ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Türkiye'nin deprem kuşağında olduğunu, asıl riski güvensiz yapıların oluşturduğunu unutulmaması gerektiğini kaydetti.   Kısa adı Türkiye İMSAD olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, deprem gerçeğinin akıllardan çıkarılmamasını istedi.   Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu, "Doğal afetlerin bizlere verdiği mesaj; sadece düzeltici değil, önleyici faaliyetlerin de hızlandırılması gerektiği yönünde. Depreme hazırlık; toplum olarak uzun zamandır orta ve uzun vadeli planlar yaparak aşmamız gereken hayati konulardan birini oluşturuyor. İçinde bulunduğumuz süreçte tüm binaları yıkıp yeniden yapamayacağımıza göre, kentsel dönüşüm kapsamında binaları depreme karşı güçlendirme ve yenileme çözümünü iyi değerlendirmeliyiz. İnşaat malzemeleri sanayisi olarak dünya çapında geçerli yeteneklere sahibiz, ihtiyacımız olan ortak bilincimizi geliştirerek harekete geçmek” ifadelerini kullandı.
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) - ‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, Türkiye'nin deprem kuşağında olduğunu, asıl riski güvensiz yapıların oluşturduğunu unutulmaması gerektiğini kaydetti.

 

Kısa adı Türkiye İMSAD olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, deprem gerçeğinin akıllardan çıkarılmamasını istedi.

 

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu, "Doğal afetlerin bizlere verdiği mesaj; sadece düzeltici değil, önleyici faaliyetlerin de hızlandırılması gerektiği yönünde. Depreme hazırlık; toplum olarak uzun zamandır orta ve uzun vadeli planlar yaparak aşmamız gereken hayati konulardan birini oluşturuyor. İçinde bulunduğumuz süreçte tüm binaları yıkıp yeniden yapamayacağımıza göre, kentsel dönüşüm kapsamında binaları depreme karşı güçlendirme ve yenileme çözümünü iyi değerlendirmeliyiz. İnşaat malzemeleri sanayisi olarak dünya çapında geçerli yeteneklere sahibiz, ihtiyacımız olan ortak bilincimizi geliştirerek harekete geçmek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.