İl Başkanlığına Geçici Kurul atandı

Siyaset 07.03.2022 - 13:22, Güncelleme: 07.03.2022 - 13:22 1364+ kez okundu.
 

İl Başkanlığına Geçici Kurul atandı

Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığının istifalarının ardından Merkez Başkanlığı tarafından İl Geçici Kurul ataması yapıldı. Ayhan Özekin tarafından yapılan açıklamada, “Radikal bir görev paylaşımı aramızda yok. Biz bir heyetiz” ifadesi vurgulanarak, yeni yönetimin Genel Kurul’da belli olacağı belirtildi.

Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Geçtiğimiz hafta Memleket Partisi İl Başkanı Hülya Dağhan‘ın istifasının ardından çoğunluk sayıdaki Yönetim Kurulu üyelerinin istifalarının ardından geçici kurul oluşturulduğunu açıkladı. İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasını Ayhan Özekin, heyet adına okudu. Öztekin, Memleket Partisi Genel Başkanlığı İl Geçici Kurulu ataması gerçekleştirildiğini belirterek, “Bahse konu İl Geçici Kurulu Çanakkale İl örgütünde çeşitli kademelerde görevlerde bulunmakta olan aşağıda isimli yazılı parti üyelerimiz içerisinden teşkil edilmiştir. Göreve gelen Kurul, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereği 45 günlük yasal süre zarfında İl ve Merkez ilçe Genel Kurullarını düzenleyerek yeni seçilecek İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulları ‘na bayrağı devretmek üzere belirtilen geçici süre içerisinde görev yapacaktır” açıklamasında bulundu. “Radikal bir görev paylaşımı aramızda yok” diyen Özekin, “Biz bir heyetiz. Önümüzdeki günlerde tabi ki aramızda bir işbölümü yapacağız. Biz bu partiye gönül vermiş, Çanakkale’ye gönül vermiş insanlarız” diye açıkladı. Memleket Partisi Çanakkale İl Geçici Kurulu olarak şu isimler yer aldı; Ayhan Özekin Kadriye Yasemin Başaran Çat, Fatih Tezcan, Murat Önver, Mustafa Tutan,Orhan Rüzgar, Ali Gül.
Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığının istifalarının ardından Merkez Başkanlığı tarafından İl Geçici Kurul ataması yapıldı. Ayhan Özekin tarafından yapılan açıklamada, “Radikal bir görev paylaşımı aramızda yok. Biz bir heyetiz” ifadesi vurgulanarak, yeni yönetimin Genel Kurul’da belli olacağı belirtildi.

Memleket Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, Geçtiğimiz hafta Memleket Partisi İl Başkanı Hülya Dağhan‘ın istifasının ardından çoğunluk sayıdaki Yönetim Kurulu üyelerinin istifalarının ardından geçici kurul oluşturulduğunu açıkladı.
İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasını Ayhan Özekin, heyet adına okudu. Öztekin, Memleket Partisi Genel Başkanlığı İl Geçici Kurulu ataması gerçekleştirildiğini belirterek, “Bahse konu İl Geçici Kurulu Çanakkale İl örgütünde çeşitli kademelerde görevlerde bulunmakta olan aşağıda isimli yazılı parti üyelerimiz içerisinden teşkil edilmiştir. Göreve gelen Kurul, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereği 45 günlük yasal süre zarfında İl ve Merkez ilçe Genel Kurullarını düzenleyerek yeni seçilecek İl ve Merkez ilçe Yönetim Kurulları ‘na bayrağı devretmek üzere belirtilen geçici süre içerisinde görev yapacaktır” açıklamasında bulundu.

“Radikal bir görev paylaşımı aramızda yok” diyen Özekin, “Biz bir heyetiz. Önümüzdeki günlerde tabi ki aramızda bir işbölümü yapacağız. Biz bu partiye gönül vermiş, Çanakkale’ye gönül vermiş insanlarız” diye açıkladı.

Memleket Partisi Çanakkale İl Geçici Kurulu olarak şu isimler yer aldı; Ayhan Özekin Kadriye Yasemin Başaran Çat, Fatih Tezcan, Murat Önver, Mustafa Tutan,Orhan Rüzgar, Ali Gül.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.