Çanakkale Havalimanı Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Gündem 10.03.2022 - 22:44, Güncelleme: 10.03.2022 - 22:44 1221+ kez okundu.
 

Çanakkale Havalimanı Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Havalimanı Güvenlik Komisyonu Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında Çanakkale Havalimanı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Havalimanı Güvenlik Komisyonu Toplantısına; Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, Deniz Hava Üs Komutanı Albay Atalay KAFKAS, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan ORAN, Gümrük Müdürü Zeynel KAHRAMAN, Çanakkale Havalimanı Müdürü Turan AYANLAR, Çelebi Temsilcisi Sibel YOLALMAZ, kaymakam adayları ve ilgili kurum müdürleri katıldı. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü programı kapsamında havalimanının güvenliği ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda Vali İlhami AKTAŞ, havalimanındaki güvenlik uygulamaları ile alınacak tedbirler hakkında bilgiler aldıktan sonra kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonunun sağlanarak verilen hizmetlerin dikkatli ve titiz bir şekilde yürütülmesi yönünde talimatlar verdi. Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.
Havalimanı Güvenlik Komisyonu Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında Çanakkale Havalimanı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Havalimanı Güvenlik Komisyonu Toplantısına; Vali Yardımcısı Hakkı UZUN, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, Deniz Hava Üs Komutanı Albay Atalay KAFKAS, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yarbay Ercan ORAN, Gümrük Müdürü Zeynel KAHRAMAN, Çanakkale Havalimanı Müdürü Turan AYANLAR, Çelebi Temsilcisi Sibel YOLALMAZ, kaymakam adayları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl dönümü programı kapsamında havalimanının güvenliği ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda Vali İlhami AKTAŞ, havalimanındaki güvenlik uygulamaları ile alınacak tedbirler hakkında bilgiler aldıktan sonra kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonunun sağlanarak verilen hizmetlerin dikkatli ve titiz bir şekilde yürütülmesi yönünde talimatlar verdi.

Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.