Çeltik Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Ekonomi 10.03.2022 - 22:46, Güncelleme: 10.03.2022 - 22:46 1225+ kez okundu.
 

Çeltik Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Çeltik Komisyonu Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ, başkanlığında Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ, DSİ 252. Şube Müdürü Murat Lütfü GÜLDOĞAN, Ziraat Odası Başkanı İsmail KAYA, kaymakam adayları ve çeltik komisyonu üyeleri katıldı. Toplantıda; 2022 yılında ilimizdeki çeltik ekim alanlarının belirlenmesi ve çeltik tarımında uygulanacak yöntemler görüşüldü. Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Çeltik Komisyonu Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ, başkanlığında Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem KARADAĞ, DSİ 252. Şube Müdürü Murat Lütfü GÜLDOĞAN, Ziraat Odası Başkanı İsmail KAYA, kaymakam adayları ve çeltik komisyonu üyeleri katıldı.

Toplantıda; 2022 yılında ilimizdeki çeltik ekim alanlarının belirlenmesi ve çeltik tarımında uygulanacak yöntemler görüşüldü.

Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.