Şemseddin YALÇIN ve İlhami AKTAŞ Görüştü

Gündem 17.03.2022 - 23:40, Güncelleme: 17.03.2022 - 23:40 1178+ kez okundu.
 

Şemseddin YALÇIN ve İlhami AKTAŞ Görüştü

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN’dan Vali İlhami AKTAŞ’a Ziyaret

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü kapsamında, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.  Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İlknur ÇİFTEHAN ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER'in de bulunduğu ziyarette, Vali İlhami AKTAŞ Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN ile bir süre görüşerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN’a çalışmalarında başarılar dileyerek Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti. 
Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN’dan Vali İlhami AKTAŞ’a Ziyaret

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü kapsamında, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti. 

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İlknur ÇİFTEHAN ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER'in de bulunduğu ziyarette, Vali İlhami AKTAŞ Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN ile bir süre görüşerek kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin YALÇIN’a çalışmalarında başarılar dileyerek Minyatür Şehitler Abidesi hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.