Vali AKTAŞ’ın 18 Mart Mesajı

Gündem 18.03.2022 - 17:40, Güncelleme: 18.03.2022 - 17:40 1294+ kez okundu.
 

Vali AKTAŞ’ın 18 Mart Mesajı

Vali İlhami AKTAŞ’ın “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü” Mesajı

''Vatan toprağının bir karışı için canımzı feda etmekten çekinmeyeceğimizin nişanesi ve bir milletin yeniden diriliş tarihi olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yılını büyük bir minnet ve onurla kutluyoruz.  Dünyanın farklı coğrafyalarından cepheye koşan, kökeni, rengi ve meşrepleri farklı olsa da aynı hedef için omuz omuza düşmana karşı mücadele veren Mehmetçikler, birliğimizin, davamızın ve kimliğimizin tüm dünyaya ilanı olmuştur.  Tarih sahnesinden silinmek istenen Aziz Milletimiz, Çanakkale’de eşine rastlanmayacak azim ve cesaretle milli şahlanışımızı gerçekleştirmiş, Cumhuriyetimizin ilanı ile güçlü bir devlet olarak küllerinden yeniden doğmuştur.  Bizlere düşen geçmişten aldığımız ilhamla, birlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi idrak ederek milletimizi her türlü tehlikeden korumak, devletimizi değişen şartlar karşısında daha güçlü kılmak ve bayrağımızı elde ettiğimiz başarıların gururuyla dalgalandırmaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yılını kutluyor; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile topraklarımızı vatan kılan Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.''
Vali İlhami AKTAŞ’ın “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü” Mesajı

''Vatan toprağının bir karışı için canımzı feda etmekten çekinmeyeceğimizin nişanesi ve bir milletin yeniden diriliş tarihi olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yılını büyük bir minnet ve onurla kutluyoruz. 

Dünyanın farklı coğrafyalarından cepheye koşan, kökeni, rengi ve meşrepleri farklı olsa da aynı hedef için omuz omuza düşmana karşı mücadele veren Mehmetçikler, birliğimizin, davamızın ve kimliğimizin tüm dünyaya ilanı olmuştur. 

Tarih sahnesinden silinmek istenen Aziz Milletimiz, Çanakkale’de eşine rastlanmayacak azim ve cesaretle milli şahlanışımızı gerçekleştirmiş, Cumhuriyetimizin ilanı ile güçlü bir devlet olarak küllerinden yeniden doğmuştur. 

Bizlere düşen geçmişten aldığımız ilhamla, birlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi idrak ederek milletimizi her türlü tehlikeden korumak, devletimizi değişen şartlar karşısında daha güçlü kılmak ve bayrağımızı elde ettiğimiz başarıların gururuyla dalgalandırmaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yılını kutluyor; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile topraklarımızı vatan kılan Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.