18 Mart Törenleri Başladı

Gündem 18.03.2022 - 17:42, Güncelleme: 18.03.2022 - 17:42 1279+ kez okundu.
 

18 Mart Törenleri Başladı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıldönümü kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere sivil ve askeri protokol üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, kentliler ile öğrenciler katıldı. Törende 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü anısına Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleşirken, devamında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  Tören, 1994 yılında TBMM tarafından şehitlerin anısına Çanakkale'ye verilen 'Çanakkale Geçilmez' yazılı altın madalyanın Türk bayrağına takılarak göndere çekilmesi ile sona erdi. 
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıldönümü kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere sivil ve askeri protokol üyeleri, kurum ve kuruluş temsilcileri, kentliler ile öğrenciler katıldı.

Törende 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü anısına Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleşirken, devamında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

Tören, 1994 yılında TBMM tarafından şehitlerin anısına Çanakkale'ye verilen 'Çanakkale Geçilmez' yazılı altın madalyanın Türk bayrağına takılarak göndere çekilmesi ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.