Şehit annesine ziyaret

Yaşam 20.03.2022 - 22:19, Güncelleme: 20.03.2022 - 22:19 2820+ kez okundu.
 

Şehit annesine ziyaret

Lapseki Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Şehit annesini ziyaret ederek, sohbet etti.

Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, Lapseki ilçesindeki Suluca Mahallesi’ nde ikamet eden Şehit Cahit Doğar’ın annesini ziyaret etti. Şehidin annesiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Çetinkaya, şehidi minnetle yad ederek şehit ailelerin kıymetli ve özel olduklarını her daim yanlarında olunduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit annesi Merdane Hanım, Kaymakama teşekkürlerini iletti.Ziyarete Kaymakam Adayı Kübra Eroğlu, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ömer Karakaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mert eşlik etti.
Lapseki Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Şehit annesini ziyaret ederek, sohbet etti.

Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, Lapseki ilçesindeki Suluca Mahallesi’ nde ikamet eden Şehit Cahit Doğar’ın annesini ziyaret etti. Şehidin annesiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Çetinkaya, şehidi minnetle yad ederek şehit ailelerin kıymetli ve özel olduklarını her daim yanlarında olunduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit annesi Merdane Hanım, Kaymakama teşekkürlerini iletti.Ziyarete Kaymakam Adayı Kübra Eroğlu, Garnizon Komutanı Deniz Albay Ömer Karakaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mert eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.