Lviv’deki yakıt deposunda çıkan yangın söndürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2022 - 10:36, Güncelleme: 27.03.2022 - 10:33 1165+ kez okundu.
 

Lviv’deki yakıt deposunda çıkan yangın söndürüldü

Lviv’deki yakıt deposunda çıkan yangın söndürüldü

Rus saldırılarının, Ukrayna’nın batısında yer alan ve Polonya’ya sınırı bulunan Lviv kentindeki bir yakıt deposunu hedef almasının ardından çıkan yangın söndürüldü.Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş 32 gündür sürerken, Rusya Ukrayna’nın kritik noktalarını vurmaya devam ediyor. Rus ordusu dün akşam saatlerinde Ukrayna’nın Lviv kentini 4 roketle vurdu. Bir askeri fabrikanın ve yakıt deposunun vurulduğu kentte büyük panik yaşandı. Yakıt deposunda çıkan yangına Ukrayna Acil Durumlar Servisi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale ederken yetkililer, sabaha kadar süren yangının yerel saatle 06.49 itibariyle söndürüldüğünü açıkladı.
Lviv’deki yakıt deposunda çıkan yangın söndürüldü
Rus saldırılarının, Ukrayna’nın batısında yer alan ve Polonya’ya sınırı bulunan Lviv kentindeki bir yakıt deposunu hedef almasının ardından çıkan yangın söndürüldü.
Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş 32 gündür sürerken, Rusya Ukrayna’nın kritik noktalarını vurmaya devam ediyor. Rus ordusu dün akşam saatlerinde Ukrayna’nın Lviv kentini 4 roketle vurdu. Bir askeri fabrikanın ve yakıt deposunun vurulduğu kentte büyük panik yaşandı. Yakıt deposunda çıkan yangına Ukrayna Acil Durumlar Servisi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale ederken yetkililer, sabaha kadar süren yangının yerel saatle 06.49 itibariyle söndürüldüğünü açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.