Darende’de otomobil takla attı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2022 - 10:44, Güncelleme: 27.03.2022 - 10:42 1159+ kez okundu.
 

Darende’de otomobil takla attı: 2 yaralı

Darende’de otomobil takla attı: 2 yaralı

Malatya’nın Darende ilçesinde kontrolden çıkan otomobil takla atıp ters döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, 07.40 sularında Malatya-Kayseri karayolu Balaban Mahallesi’nde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Darende’den Malatya istikametine seyir halinde olan Y. K. (57) idaresindeki 34 UM 582 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünde çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte F.K.(76) yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Darende’de otomobil takla attı: 2 yaralı
Malatya’nın Darende ilçesinde kontrolden çıkan otomobil takla atıp ters döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, 07.40 sularında Malatya-Kayseri karayolu Balaban Mahallesi’nde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Darende’den Malatya istikametine seyir halinde olan Y. K. (57) idaresindeki 34 UM 582 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünde çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte F.K.(76) yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.