NARKO timleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2022 - 01:24, Güncelleme: 21.04.2022 - 01:19 6041+ kez okundu.
 

NARKO timleri uyuşturucuya geçit vermiyor

NARKO timleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi emniyet Müdürlüğü’ne bağlı NARKO timleri düzenledikleri operasyonda 55 adet uyuşturucu hap ile 1 gram uyuşturucu madde ele geçirirken, 3 kişiyi gözaltına aldı.Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kdz. Ereğli İlçesinde 19 ve 20 Nisan 2022 tarihlerinde operasyon gerçekleştirdi. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda B.O., T.A.K. ve S.A. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Şüpheli şahıslardan 55 adet uyuşturucu hap ve 1 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. T.A.K. isimli şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılırken, B.O. ve S.A. isimli şüpheli şahıslara uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçundan işlem yapılarak gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
NARKO timleri uyuşturucuya geçit vermiyor
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi emniyet Müdürlüğü’ne bağlı NARKO timleri düzenledikleri operasyonda 55 adet uyuşturucu hap ile 1 gram uyuşturucu madde ele geçirirken, 3 kişiyi gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kdz. Ereğli İlçesinde 19 ve 20 Nisan 2022 tarihlerinde operasyon gerçekleştirdi. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda B.O., T.A.K. ve S.A. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Şüpheli şahıslardan 55 adet uyuşturucu hap ve 1 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. T.A.K. isimli şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılırken, B.O. ve S.A. isimli şüpheli şahıslara uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suçundan işlem yapılarak gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.