Van’da kaçak avlanmış 4,5 ton canlı inci kefali ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2022 - 11:48, Güncelleme: 22.06.2022 - 11:47 1661+ kez okundu.
 

Van’da kaçak avlanmış 4,5 ton canlı inci kefali ele geçirildi

Van’da kaçak avlanmış 4,5 ton canlı inci kefali ele geçirildi

Van’ın Muradiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kaçak avlanmış 4 bin 500 kilogram canlı inci kefali tekrar suya bırakıldı.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir hafta içinde yapılan faaliyetlerde, Yalındüz ve Karahan mahallelerinde 3 adet 600 metre ve 1 adet 300 metre uzunluğunda manyetik ağ, 4 adet balıkçı tulumu, 1 adet kepçe ağ, 1 adet bisiklet, 110 adet boş çuval ve manyetik ağ içerisinde 4 bin 500 kilogram canlı inci kefali balığı ele geçirildi.Ele geçirilen 4,5 ton canlı inci kefali balığı tekrar suya bırakılırken, ele geçirilen manyetik ağ ve malzemeler ise Muradiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildi.
Van’da kaçak avlanmış 4,5 ton canlı inci kefali ele geçirildi
Van’ın Muradiye ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kaçak avlanmış 4 bin 500 kilogram canlı inci kefali tekrar suya bırakıldı.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir hafta içinde yapılan faaliyetlerde, Yalındüz ve Karahan mahallelerinde 3 adet 600 metre ve 1 adet 300 metre uzunluğunda manyetik ağ, 4 adet balıkçı tulumu, 1 adet kepçe ağ, 1 adet bisiklet, 110 adet boş çuval ve manyetik ağ içerisinde 4 bin 500 kilogram canlı inci kefali balığı ele geçirildi.
Ele geçirilen 4,5 ton canlı inci kefali balığı tekrar suya bırakılırken, ele geçirilen manyetik ağ ve malzemeler ise Muradiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.