Suriye: "İsrail ateşle oynuyor”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2022 - 18:48, Güncelleme: 01.09.2022 - 18:31 2188+ kez okundu.
 

Suriye: "İsrail ateşle oynuyor”

Suriye: "İsrail ateşle oynuyor”

Suriye Dışişleri Bak Faysal Al-Miqdad, İsrail’in dün akşam saatlerinde başkent Şam ve Halep’e düzenlediği hava saldırılarının ardından yaptığı açıklamada, “İsrail ateşle oynuyor” ifadelerini kullanarak, İsrail’in bölgesel askeri ve güvenlik durumunu tehdit ettiğini vurguladı.İsrail, dün akşam saatlerinde Suriye’nin Halep kentinde bulunan Halep Uluslararası Havalimanı’nın ardından başkent Şam’ın güneydoğusuna hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıların ardından Suriye Dışişleri Bak Faysal Al-Miqdad yaptığı açıklamada, “İsrail ateşle oynuyor” ifadelerini kullanarak, İsrail’in bölgesel askeri ve güvenlik durumunu tehdit ettiğini vurguladı. Al-Miqdad, "Suriye, İsrail’in tekrarlanan saldırılarına sessiz kalmayacak ve bunun bedelini er ya da geç İsrailliler ödeyecek" ifadelerini kullandı.İsrail, son yıllarda Suriye’de çoğunlukla İran destekli milislere ait olduğunu iddia ettiği mevzileri ve silah depolarını hedef alan saldırılar düzenliyor.
Suriye: "İsrail ateşle oynuyor”
Suriye Dışişleri Bak Faysal Al-Miqdad, İsrail’in dün akşam saatlerinde başkent Şam ve Halep’e düzenlediği hava saldırılarının ardından yaptığı açıklamada, “İsrail ateşle oynuyor” ifadelerini kullanarak, İsrail’in bölgesel askeri ve güvenlik durumunu tehdit ettiğini vurguladı.
İsrail, dün akşam saatlerinde Suriye’nin Halep kentinde bulunan Halep Uluslararası Havalimanı’nın ardından başkent Şam’ın güneydoğusuna hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıların ardından Suriye Dışişleri Bak Faysal Al-Miqdad yaptığı açıklamada, “İsrail ateşle oynuyor” ifadelerini kullanarak, İsrail’in bölgesel askeri ve güvenlik durumunu tehdit ettiğini vurguladı. Al-Miqdad, "Suriye, İsrail’in tekrarlanan saldırılarına sessiz kalmayacak ve bunun bedelini er ya da geç İsrailliler ödeyecek" ifadelerini kullandı.
İsrail, son yıllarda Suriye’de çoğunlukla İran destekli milislere ait olduğunu iddia ettiği mevzileri ve silah depolarını hedef alan saldırılar düzenliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.