Gaziantep'te yangına müdahale eden itfaiye çavuşu şehit oldu

14.09.2022 - 18:18, Güncelleme: 14.09.2022 - 18:18 1926+ kez okundu.
 

Gaziantep'te yangına müdahale eden itfaiye çavuşu şehit oldu

Gaziantep'te Organize Sanayi Bölgesi'nde yangına müdahale eden itfaiye çavuşu şehit oldu.GAZİANTEP (İGFA) -Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik ve pamuk fabrikasında çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına müdahale etmek için olay yerine giden itfaiye ekibinin üzerine müdahale sırasında pamuk balyaları düştü. Düşen balyaların altında kalan 3 itfaiye personeli yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli Müdahale Çavuşu Remzi Mutafoğlu hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Karşıyaka İtfaiye Amirliği’nde Yangın Müdahale Çavuşu olarak 10 yıldır görev yapan 37 yaşındaki Mutafoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

Gaziantep'te Organize Sanayi Bölgesi'nde yangına müdahale eden itfaiye çavuşu şehit oldu.

GAZİANTEP (İGFA) -Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik ve pamuk fabrikasında çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına müdahale etmek için olay yerine giden itfaiye ekibinin üzerine müdahale sırasında pamuk balyaları düştü.

Düşen balyaların altında kalan 3 itfaiye personeli yaralandı.

Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli Müdahale Çavuşu Remzi Mutafoğlu hayatını kaybetti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Karşıyaka İtfaiye Amirliği’nde Yangın Müdahale Çavuşu olarak 10 yıldır görev yapan 37 yaşındaki Mutafoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.