Ankara’da 300 bin tütün basılmış makaron ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2022 - 22:04, Güncelleme: 16.09.2022 - 21:34 1824+ kez okundu.
 

Ankara’da 300 bin tütün basılmış makaron ele geçirildi

Ankara’da 300 bin tütün basılmış makaron ele geçirildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 300 bin tütün basılmış makaron ele geçirildi.Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç/suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Mamak’ta şüphe üzerine durdurulan bir araçta, şüpheli hareketler sergileyen M.D., A.K. ve E.Ö. adlı şahısların üst araması gerçekleştirildi. Şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucu 300 bin tütün basılmış makaron malzemesi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.
Ankara’da 300 bin tütün basılmış makaron ele geçirildi
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 300 bin tütün basılmış makaron ele geçirildi.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç/suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Mamak’ta şüphe üzerine durdurulan bir araçta, şüpheli hareketler sergileyen M.D., A.K. ve E.Ö. adlı şahısların üst araması gerçekleştirildi. Şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucu 300 bin tütün basılmış makaron malzemesi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.