MUDANYA’DA 100’LER DEVA İLE GÜLDÜ

Siyaset 18.09.2022 - 12:09, Güncelleme: 18.09.2022 - 12:09 2685+ kez okundu.
 

MUDANYA’DA 100’LER DEVA İLE GÜLDÜ

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından iki hafta önce Mudanya İlçe Başkanı olarak atanan Avukat Tuncay Özdemir zaman kaybetmeksizin saha faaliyetlerine ve üye çalışmalarına başladı.

İl ve İlçe Yöneticilerinin katılımı ile Mudanya pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı, İl Başkanı Serkan Özgöz’ün de katılımıyla toplu üye kayıt ve rozet takdim töreni düzenleyerek 100 kişiyi partiye üye yaparak gövde gösterisi yaptı. Yapmış olduğu konuşmasında Tuncay Özdemir “Siyaset büyük sorumluluk, vatandaşın dertlerini dinledikten sonra omuzlarımıza büyük bir yük bindi. Bu sorunları çözmek bizim boynumuzun borcu. Sizlerin partimize olan bu teveccühünü gördükten sonra bizler daha da gayretle çalışacağız. Hep birlikte Mudanya’mızı, Bursa’mızı ve ülkemizi içinde bulunduğu bu karanlık dönemden çıkaracağız” dedi. Umudumuz Ali Babacan Tören esnasında vatandaşlara seslenen İl Başkanı Serkan Özgöz; “Geçtiğimiz haftalarda Mudanya’da esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnaf artan maliyetleri kısmak dükkânını açık tutabilmek için lambaları yakamaz hale gelmiş, vatandaşlar ucuza ürün bulmak için akşam pazarına mahkûm edilmiş durumda. Genel Başkanımız Sn.Ali Babacan’ın selamını ilettiğimiz herkes ülkeyi bir tek onun düze çıkaracağını bildiklerinden UMUDUMUZ ALİ BABACAN diyorlar. Bizlerde gerek Mudanya’da gerek diğer ilçelerimizde bize duyulan bu teveccühü bir EMANET bilip, bu teveccühü boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun DEVA iktidarında çok kısa sürede ülke düze çıkacak. Burada kısa zamanda büyük mesafe kateden İlçe Başkanımız Tuncay Özdemir’e ve Mudanya teşkilatımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah gayretlerini arttırsın” dedi.
DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı tarafından iki hafta önce Mudanya İlçe Başkanı olarak atanan Avukat Tuncay Özdemir zaman kaybetmeksizin saha faaliyetlerine ve üye çalışmalarına başladı.

İl ve İlçe Yöneticilerinin katılımı ile Mudanya pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı, İl Başkanı Serkan Özgöz’ün de katılımıyla toplu üye kayıt ve rozet takdim töreni düzenleyerek 100 kişiyi partiye üye yaparak gövde gösterisi yaptı.

Yapmış olduğu konuşmasında Tuncay Özdemir “Siyaset büyük sorumluluk, vatandaşın dertlerini dinledikten sonra omuzlarımıza büyük bir yük bindi. Bu sorunları çözmek bizim boynumuzun borcu. Sizlerin partimize olan bu teveccühünü gördükten sonra bizler daha da gayretle çalışacağız. Hep birlikte Mudanya’mızı, Bursa’mızı ve ülkemizi içinde bulunduğu bu karanlık dönemden çıkaracağız” dedi.

Umudumuz Ali Babacan

Tören esnasında vatandaşlara seslenen İl Başkanı Serkan Özgöz; “Geçtiğimiz haftalarda Mudanya’da esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Esnaf artan maliyetleri kısmak dükkânını açık tutabilmek için lambaları yakamaz hale gelmiş, vatandaşlar ucuza ürün bulmak için akşam pazarına mahkûm edilmiş durumda. Genel Başkanımız Sn.Ali Babacan’ın selamını ilettiğimiz herkes ülkeyi bir tek onun düze çıkaracağını bildiklerinden UMUDUMUZ ALİ BABACAN diyorlar. Bizlerde gerek Mudanya’da gerek diğer ilçelerimizde bize duyulan bu teveccühü bir EMANET bilip, bu teveccühü boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun DEVA iktidarında çok kısa sürede ülke düze çıkacak. Burada kısa zamanda büyük mesafe kateden İlçe Başkanımız Tuncay Özdemir’e ve Mudanya teşkilatımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah gayretlerini arttırsın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.