Filenin Sultanları, çeyrek finalde yarın ABD ile karşılaşacak

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 12:23, Güncelleme: 10.10.2022 - 12:10 2931+ kez okundu.
 

Filenin Sultanları, çeyrek finalde yarın ABD ile karşılaşacak

Filenin Sultanları, çeyrek finalde yarın ABD ile karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası’nın çeyrek finalinde yarın ABD ile karşılaşacak.FIVB Dünya Şampiyonası’nın çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarın ABD ile mücadele edecek. Polonya’nın Gliwice kentinde oynanacak mücadele TSİ 18.30’da başlayacak.Milliler, B Grubu’nu lider olarak bitirip son 16’ya yükseldi. Kırmızı-beyazlılar, ikinci turda F Grubu’nda Almanya ve Kanada maçlarından sahadan galip ayrılırken, ABD ile Sırbistan karşısında mağlup oldu. F Grubu’nu üçüncü sırada Sırbistan ve ABD’nin arkasında bitiren milli takım, çeyrek finale kaldı.A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu’nda ABD ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti.Filenin Sultanları ABD’yi elemesi durumunda Sırbistan-Polonya maçının galibiyle yarı finalde rakip olacak.FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalde diğer mücadeleler ise İtalya-Çin ve Brezilya-Japonya şeklinde olacak.
Filenin Sultanları, çeyrek finalde yarın ABD ile karşılaşacak
A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası’nın çeyrek finalinde yarın ABD ile karşılaşacak.
FIVB Dünya Şampiyonası’nın çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarın ABD ile mücadele edecek. Polonya’nın Gliwice kentinde oynanacak mücadele TSİ 18.30’da başlayacak.
Milliler, B Grubu’nu lider olarak bitirip son 16’ya yükseldi. Kırmızı-beyazlılar, ikinci turda F Grubu’nda Almanya ve Kanada maçlarından sahadan galip ayrılırken, ABD ile Sırbistan karşısında mağlup oldu. F Grubu’nu üçüncü sırada Sırbistan ve ABD’nin arkasında bitiren milli takım, çeyrek finale kaldı.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu’nda ABD ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti.
Filenin Sultanları ABD’yi elemesi durumunda Sırbistan-Polonya maçının galibiyle yarı finalde rakip olacak.
FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalde diğer mücadeleler ise İtalya-Çin ve Brezilya-Japonya şeklinde olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.