Fatih Tekke: ”Kabus gibi geçen karşılaşma oldu, bütün sorumlusu benim”

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2023 - 00:18, Güncelleme: 05.01.2023 - 22:57 1090+ kez okundu.
 

Fatih Tekke: ”Kabus gibi geçen karşılaşma oldu, bütün sorumlusu benim”

Fatih Tekke: ”Kabus gibi geçen karşılaşma oldu, bütün sorumlusu benim”

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 6-0’lık Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, ”Bizim adımıza ikinci yarı özellikle kabus gibi geçen karşılaşma oldu. Bunun bütün sorumlusu benim” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor deplasmanda Adana Demirspor’a 6-0 mağlup oldu. Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ”Bizim adımıza ikinci yarı özellikle kabus gibi geçen karşılaşma oldu. Üzüntülüyüz. Başkanımdan da oyuncularımdan da hepsinden özür dilerim. Camiadan özür dileriz. Bunun bütün sorumlusu benim. İlk yarı için oyuncularıma söyleyeceğim pek bir şey yok. İkinci yarı hatalar çoğalınca rakibin de iyi oyuncuları olunca cezanızı kesiyorlar. İstanbulspor olarak puanlara talibiz. Tüm sorumluluk bana ait. Çabuk unutmamız gereken bir maç çünkü yarıştığımız bir takım değil. Yarışacağımız takımlarla önümüzdeki haftalar maç yapacağız. Bir tanesi pazartesi. Önemli bir maç. Bunu hemen unutup diğer karşılaşmaya hazırlanmamız lazım” diye konuştu.
Fatih Tekke: ”Kabus gibi geçen karşılaşma oldu, bütün sorumlusu benim”
İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 6-0’lık Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, ”Bizim adımıza ikinci yarı özellikle kabus gibi geçen karşılaşma oldu. Bunun bütün sorumlusu benim” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor deplasmanda Adana Demirspor’a 6-0 mağlup oldu. Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ”Bizim adımıza ikinci yarı özellikle kabus gibi geçen karşılaşma oldu. Üzüntülüyüz. Başkanımdan da oyuncularımdan da hepsinden özür dilerim. Camiadan özür dileriz. Bunun bütün sorumlusu benim. İlk yarı için oyuncularıma söyleyeceğim pek bir şey yok. İkinci yarı hatalar çoğalınca rakibin de iyi oyuncuları olunca cezanızı kesiyorlar. İstanbulspor olarak puanlara talibiz. Tüm sorumluluk bana ait. Çabuk unutmamız gereken bir maç çünkü yarıştığımız bir takım değil. Yarışacağımız takımlarla önümüzdeki haftalar maç yapacağız. Bir tanesi pazartesi. Önemli bir maç. Bunu hemen unutup diğer karşılaşmaya hazırlanmamız lazım” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.