Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 17 sikke ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2023 - 17:45, Güncelleme: 09.01.2023 - 17:31 734+ kez okundu.
 

Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 17 sikke ele geçirildi

Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 17 sikke ele geçirildi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekiplerinin tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda 17 sikke, büyüteç, av tüfeği ve av tüfeğine ait 3 fişek bulundu.İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin tarihi eser kaçakçılarına yönelik yaptığı çalışma sonucunda, ilçede tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı tespit edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Korkuteli JASAT Timi ile birlikte düzenlenen operasyon sonucunda kaçakçılığın yapıldığı tespit edilen bir otomobil durduruldu. Otomobilde ve içinde bulunan Y.A. ve Ş.Ç. üzerinde yapılan aramalarda 17 sikke, büyüteç, av tüfeği ve av tüfeğine ait 3 fişek bulundu.Olayla ilgili olarak adli işlem başlatıldı.
Tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 17 sikke ele geçirildi
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekiplerinin tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda 17 sikke, büyüteç, av tüfeği ve av tüfeğine ait 3 fişek bulundu.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin tarihi eser kaçakçılarına yönelik yaptığı çalışma sonucunda, ilçede tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı tespit edildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Korkuteli JASAT Timi ile birlikte düzenlenen operasyon sonucunda kaçakçılığın yapıldığı tespit edilen bir otomobil durduruldu. Otomobilde ve içinde bulunan Y.A. ve Ş.Ç. üzerinde yapılan aramalarda 17 sikke, büyüteç, av tüfeği ve av tüfeğine ait 3 fişek bulundu.
Olayla ilgili olarak adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.