Manyas’ta madde bağımlılığı ve kadına şiddet konusu sahneye taşındı

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 20:44, Güncelleme: 14.01.2023 - 20:20 735+ kez okundu.
 

Manyas’ta madde bağımlılığı ve kadına şiddet konusu sahneye taşındı

Manyas’ta madde bağımlılığı ve kadına şiddet konusu sahneye taşındı

Manyas Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin oluşturduğu “Madde Bağımlılığı ile Mücadele “ ve Kadına Şiddete hayır “ proje ekiplerinin organize ettiği tiyatro oyunu sahnelendi.Manyas Müftülük konferans salonunda Mustafa Kemal Paşa ilçesinden gelen “Tiyatro evimiz” tiyatro ekibi tarafından madde bağımlılığı ve kadına şiddet konulu oyunlar sergilendi. Manyas Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve vatandaşların da katıldığı Zafer Uğur yönetmenliğinde ki sekiz kişilik tiyatro gurubu uyuşturucu batağına saplanan bir gencin hikâyesi ile eşi tarafından şiddete uğrayan bir kadının yaşamını canlandırdılar. Oyun sonrası Manyas Diyaneti tarafından konuklara ve vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.
Manyas’ta madde bağımlılığı ve kadına şiddet konusu sahneye taşındı
Manyas Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin oluşturduğu “Madde Bağımlılığı ile Mücadele “ ve Kadına Şiddete hayır “ proje ekiplerinin organize ettiği tiyatro oyunu sahnelendi.
Manyas Müftülük konferans salonunda Mustafa Kemal Paşa ilçesinden gelen “Tiyatro evimiz” tiyatro ekibi tarafından madde bağımlılığı ve kadına şiddet konulu oyunlar sergilendi. Manyas Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve vatandaşların da katıldığı Zafer Uğur yönetmenliğinde ki sekiz kişilik tiyatro gurubu uyuşturucu batağına saplanan bir gencin hikâyesi ile eşi tarafından şiddete uğrayan bir kadının yaşamını canlandırdılar. Oyun sonrası Manyas Diyaneti tarafından konuklara ve vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.