Ataşehir’de aracına yakıt aldı ücretini ödemeden kaçtı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 20:44, Güncelleme: 14.01.2023 - 19:53 759+ kez okundu.
 

Ataşehir’de aracına yakıt aldı ücretini ödemeden kaçtı

Ataşehir’de aracına yakıt aldı ücretini ödemeden kaçtı

Ataşehir’de bir vatandaş aracıyla gittiği akaryakıt istasyonundan 300 TL’lik yakıt aldı. Yakıtı aldıktan sonra ücreti ödemeden hızlıca petrol istasyonundan kaçtı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Olay, geçtiğimiz gün saat 02.20 sıralarında Ataşehir Vedat Günyol Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araç ile akaryakıt istasyonuna gelen vatandaş 300 TL’lik yakıt aldıktan sonra ödeme yapmadan hızlıca kaçtı. Sürücünün kaçtığı ve akaryakıt istasyonu çalışanının çaresiz kaldığı anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Ataşehir’de aracına yakıt aldı ücretini ödemeden kaçtı
Ataşehir’de bir vatandaş aracıyla gittiği akaryakıt istasyonundan 300 TL’lik yakıt aldı. Yakıtı aldıktan sonra ücreti ödemeden hızlıca petrol istasyonundan kaçtı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, geçtiğimiz gün saat 02.20 sıralarında Ataşehir Vedat Günyol Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araç ile akaryakıt istasyonuna gelen vatandaş 300 TL’lik yakıt aldıktan sonra ödeme yapmadan hızlıca kaçtı. Sürücünün kaçtığı ve akaryakıt istasyonu çalışanının çaresiz kaldığı anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.