Fenerbahçe, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2023 - 00:43, Güncelleme: 20.01.2023 - 22:52 718+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimde akşam saatlerinde yapılan idman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada yapılan koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle süren antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarıyla da noktalandı. Çaykur Rizespor maçına ilk 11’de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Fenerbahçe, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetimde akşam saatlerinde yapılan idman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada yapılan koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle süren antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarıyla da noktalandı. Çaykur Rizespor maçına ilk 11’de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.
Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.