Kütahya OBM deprem bölgesine iş makinesi ve personel gönderdi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2023 - 23:09, Güncelleme: 06.02.2023 - 22:58 700+ kez okundu.
 

Kütahya OBM deprem bölgesine iş makinesi ve personel gönderdi

Kütahya OBM deprem bölgesine iş makinesi ve personel gönderdi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün iş makineleri ve personel ile AFAD koordinasyonunda arama kurtarma çalışmalarına katkı sağlamak için deprem bölgesine doğru yola çıktığı bildirildi.Konuyla ilgili Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ”Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrasında Müdürlüğümüzce Kahramanmaraş’a 28 tonluk 1 su tankeri, 3 ekskavatör, 5 treyler, 4 kazıcı yükleyici, 1 mini ekskavatör, 2 kamyon, 5 öncü pikap, 2 teknik eleman, 21 operatör ve 15 şoför ile destek için yola çıktı. Hatay’a ise 2 ekskavatör, 2 treyler, 1 minibüs, 2 pikap, 13 kişilik ORKUT Timi, 4 operatör ve 3 şoför ile depremzede vatandaşlarımıza yardım için yoldayız” ifadelerine yer verildi.
Kütahya OBM deprem bölgesine iş makinesi ve personel gönderdi
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün iş makineleri ve personel ile AFAD koordinasyonunda arama kurtarma çalışmalarına katkı sağlamak için deprem bölgesine doğru yola çıktığı bildirildi.
Konuyla ilgili Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ”Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrasında Müdürlüğümüzce Kahramanmaraş’a 28 tonluk 1 su tankeri, 3 ekskavatör, 5 treyler, 4 kazıcı yükleyici, 1 mini ekskavatör, 2 kamyon, 5 öncü pikap, 2 teknik eleman, 21 operatör ve 15 şoför ile destek için yola çıktı. Hatay’a ise 2 ekskavatör, 2 treyler, 1 minibüs, 2 pikap, 13 kişilik ORKUT Timi, 4 operatör ve 3 şoför ile depremzede vatandaşlarımıza yardım için yoldayız” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.