Düzce’nin doğal güzelliklerini gezip moral buldular

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2023 - 11:25, Güncelleme: 11.03.2023 - 11:23 659+ kez okundu.
 

Düzce’nin doğal güzelliklerini gezip moral buldular

Düzce’nin doğal güzelliklerini gezip moral buldular

DÜZCE(İHA) – Düzce’de konaklayan depremzedeler kentin doğal ve tarihi güzelliklerini gezerek biraz olsun moral buldular.11 şehri etkileyen iki depremin ardından birçok vatandaş yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı. Bu çerçevede felaket bölgelerinden Düzce’ye gelen depremzedeler Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü depremzede misafirlerimiz için gezi programı düzenledi.Afetzedeler; ilk olarak Batı Karadeniz’in Efesi olarak adlandırılan Konuralp Antik Kenti ardından ise Efteni Gölü ve Aydınpınar Şelalesini gezerek bir an olsun yaşadıkları depremleri unutup moral buldular.
Düzce’nin doğal güzelliklerini gezip moral buldular
DÜZCE(İHA) – Düzce’de konaklayan depremzedeler kentin doğal ve tarihi güzelliklerini gezerek biraz olsun moral buldular.
11 şehri etkileyen iki depremin ardından birçok vatandaş yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı. Bu çerçevede felaket bölgelerinden Düzce’ye gelen depremzedeler Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü depremzede misafirlerimiz için gezi programı düzenledi.
Afetzedeler; ilk olarak Batı Karadeniz’in Efesi olarak adlandırılan Konuralp Antik Kenti ardından ise Efteni Gölü ve Aydınpınar Şelalesini gezerek bir an olsun yaşadıkları depremleri unutup moral buldular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.