Güngör Avrupa şampiyonu oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2023 - 13:12, Güncelleme: 19.04.2023 - 12:58 477+ kez okundu.
 

Güngör Avrupa şampiyonu oldu

Güngör Avrupa şampiyonu oldu

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Nuray Levent Güngör, Ermenistan’da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası’nda, Avrupa Şampiyonu olarak büyük gurur yaşattı.Düzce Üniversitesi öğrencisi ve milli sporcumuz 64 kilogramda Nuray Levent Güngör koparmada 99 kilo ile altın, silkmede 120 kilo ile bronz madalya kazandı ve toplamda 219 kilo ile Avrupa Şampiyonu olarak, geçmiş başarılarında olduğu gibi adını organizasyona altın harflerle yazdırdı.Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Aynı zamanda Düzceli de olan öğrencimiz Nuray Levent Güngör’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Güngör Avrupa şampiyonu oldu
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Nuray Levent Güngör, Ermenistan’da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası’nda, Avrupa Şampiyonu olarak büyük gurur yaşattı.
Düzce Üniversitesi öğrencisi ve milli sporcumuz 64 kilogramda Nuray Levent Güngör koparmada 99 kilo ile altın, silkmede 120 kilo ile bronz madalya kazandı ve toplamda 219 kilo ile Avrupa Şampiyonu olarak, geçmiş başarılarında olduğu gibi adını organizasyona altın harflerle yazdırdı.
Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Aynı zamanda Düzceli de olan öğrencimiz Nuray Levent Güngör’ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.