Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geldi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2023 - 19:23, Güncelleme: 19.04.2023 - 18:00 530+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geldi

DENİZLİ (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarında gerçekleşecek olan halkla buluşması çerçevesinde Denizli’ye geldi.14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi çalışmaları çerçevesinde 29 Ekim Bulvarını dolduran binlerce kişilik kalabalığa hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geldi. Hava yoluyla kente ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyumdan alana ulaşmak üzere kullandığı güzergah boyunca vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Yol boyunca halkı selamlayan Erdoğan, tezahüratlar eşliğinde alana ulaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geldi
DENİZLİ (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarında gerçekleşecek olan halkla buluşması çerçevesinde Denizli’ye geldi.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi çalışmaları çerçevesinde 29 Ekim Bulvarını dolduran binlerce kişilik kalabalığa hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geldi. Hava yoluyla kente ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyumdan alana ulaşmak üzere kullandığı güzergah boyunca vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Yol boyunca halkı selamlayan Erdoğan, tezahüratlar eşliğinde alana ulaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.