TEM’de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2023 - 06:29, Güncelleme: 23.04.2023 - 06:27 494+ kez okundu.
 

TEM’de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var

TEM’de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan servis minibüsü şarampole devrildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuları çıkarmak için çalışma başlattı.Kaza, Kartepe ilçesi TEM Otoyolu Sapanca Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 54 AHG 365 plakalı Volkswagen marka servis minibüsü şarampole yuvarlandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine Kocaeli’den ve Sakarya’dan çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Devrilen minibüsten çıkamayan yolcular için ekipler seferber oldu. Ekiplerin olay yerindeki müdahaleleri sürüyor.
TEM’de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var
TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan servis minibüsü şarampole devrildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuları çıkarmak için çalışma başlattı.
Kaza, Kartepe ilçesi TEM Otoyolu Sapanca Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 54 AHG 365 plakalı Volkswagen marka servis minibüsü şarampole yuvarlandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine Kocaeli’den ve Sakarya’dan çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Devrilen minibüsten çıkamayan yolcular için ekipler seferber oldu. Ekiplerin olay yerindeki müdahaleleri sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.