Ağrı Valisi Varol, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2023 - 23:48, Güncelleme: 23.04.2023 - 22:35 509+ kez okundu.
 

Ağrı Valisi Varol, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı

Ağrı Valisi Varol, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı

Ağrı Valisi Osman Varol, kentteki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı kutladı.Ağrı Valisi Osman Varol, koordinatör vali olarak görevli olduğu ve bu görevini kısmi olarak devam ettireceği Kahramanmaraş’tan Ağrı’ya dönüşünün ilk gününde Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Caddesi ziyaretinde sıcak sohbetleri ile yürekleri ısıtan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Varol, çocuklarla da yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayıp hediyeleri ile onları mutlu etti. Vatandaşların çay tekliflerini geri çevirmeyen ve her fırsatta vatandaşlarla buluşan Vali Varol, gönlü ve muhabbeti güzel Ağrılı vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.Ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın ve Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ile birlikte esnafları tek tek gezen Vali Varol, "Uzun bir süre sonra Kahramanmaraş’taki vazifemize ara vererek Ağrı’ya döndük. Ayağımızın tozuyla şehrimizin merkezinde hemşehrilerimizle buluştuk, selamlaştık, bayramlaştık. Şimdi Ağrı’mız için, devam eden ve başlatacağımız projeler için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Ağrı Valisi Varol, esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı
Ağrı Valisi Osman Varol, kentteki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Ağrı Valisi Osman Varol, koordinatör vali olarak görevli olduğu ve bu görevini kısmi olarak devam ettireceği Kahramanmaraş’tan Ağrı’ya dönüşünün ilk gününde Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhuriyet Caddesi ziyaretinde sıcak sohbetleri ile yürekleri ısıtan vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Varol, çocuklarla da yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayıp hediyeleri ile onları mutlu etti. Vatandaşların çay tekliflerini geri çevirmeyen ve her fırsatta vatandaşlarla buluşan Vali Varol, gönlü ve muhabbeti güzel Ağrılı vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın ve Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol ile birlikte esnafları tek tek gezen Vali Varol, "Uzun bir süre sonra Kahramanmaraş’taki vazifemize ara vererek Ağrı’ya döndük. Ayağımızın tozuyla şehrimizin merkezinde hemşehrilerimizle buluştuk, selamlaştık, bayramlaştık. Şimdi Ağrı’mız için, devam eden ve başlatacağımız projeler için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.