İtalya, Sudan’dan 200 kişiyi tahliye etti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2023 - 00:47, Güncelleme: 24.04.2023 - 23:50 546+ kez okundu.
 

İtalya, Sudan’dan 200 kişiyi tahliye etti

İtalya, Sudan’dan 200 kişiyi tahliye etti

Sudan’da devam eden çatışmalar sırasında İtalya hükümeti, 140’ı İtalyan olmak üzere toplam 200 kişiyi tahliye etti.Sudan’da 15 Nisan’dan bu yana ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF) arasındaki çatışmalar sürerken, Sudan’dan tahliyeler de devam ediyor. İtalya hükümeti, Hartum Uluslararası Havalimanı’ndan İtalya Hava Kuvvetlerine ait iki adet C-130 tipi askeri nakliye uçağı ile 140’ı İtalyan olmak üzere toplam 200 kişiyi Sudan’dan tahliye etti. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Sudan’daki taraflarla görüştüğünü ve İtalyanlar için güvenlik garantisi aldığını bildirdi.
İtalya, Sudan’dan 200 kişiyi tahliye etti
Sudan’da devam eden çatışmalar sırasında İtalya hükümeti, 140’ı İtalyan olmak üzere toplam 200 kişiyi tahliye etti.
Sudan’da 15 Nisan’dan bu yana ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF) arasındaki çatışmalar sürerken, Sudan’dan tahliyeler de devam ediyor. İtalya hükümeti, Hartum Uluslararası Havalimanı’ndan İtalya Hava Kuvvetlerine ait iki adet C-130 tipi askeri nakliye uçağı ile 140’ı İtalyan olmak üzere toplam 200 kişiyi Sudan’dan tahliye etti. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Sudan’daki taraflarla görüştüğünü ve İtalyanlar için güvenlik garantisi aldığını bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.