Jandarmadan 184. yıl klibi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2023 - 08:57, Güncelleme: 13.06.2023 - 08:48 765+ kez okundu.
 

Jandarmadan 184. yıl klibi

Jandarmadan 184. yıl klibi

Erzincan’da Jandarma Teşkilatı’nın 184. yıl dönümü için klip hazırlandı.Erzincan İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli uzman çavuş Mustafa Biçiçi, 14 Haziran’da kutlanacak Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 184’üncü yıl dönümü sebebiyle klip hazırladı.Klipte, uzman çavuş Uğur Eser de söz ve müziğini yaptığı ’Jandarma Marşı’nı seslendirdi. Klipte, Erzincan’daki görevler sırasında çekilen görüntüler yer aldı. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından paylaşılan klip, sosyal medyada da ilgi gördü ve binlerce kez izlendi.
Jandarmadan 184. yıl klibi
Erzincan’da Jandarma Teşkilatı’nın 184. yıl dönümü için klip hazırlandı.
Erzincan İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli uzman çavuş Mustafa Biçiçi, 14 Haziran’da kutlanacak Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 184’üncü yıl dönümü sebebiyle klip hazırladı.
Klipte, uzman çavuş Uğur Eser de söz ve müziğini yaptığı ’Jandarma Marşı’nı seslendirdi. Klipte, Erzincan’daki görevler sırasında çekilen görüntüler yer aldı. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından paylaşılan klip, sosyal medyada da ilgi gördü ve binlerce kez izlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.