İstek Okulları İle Eğitim Protokolü İmzalandı

Eğitim 12.01.2022 - 22:26, Güncelleme: 12.01.2022 - 22:26 1055+ kez okundu.
 

İstek Okulları İle Eğitim Protokolü İmzalandı

Çanakkale Belediyesi ile İstek Okulları Çanakkale Kampüsü arasında belediye çalışanlarına yönelik uygulanacak olan özel indirim protokolü için imzalar atıldı.

Başkanlık Toplantı Salonunda 12 Ocak 2022 Çarşamba günü düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin ile M. İrfan Mutluay, İstek Okulları Kurucu Temsilcisi Merih Utkular ve İstek Okulları Halka İlişkiler Müdürü Gözde Öztürk katıldı. Belediye personellerinin çocuklarına yönelik uygulanacak olan indirim için atılan imzaların ardından Başkan Gökhan, hayırlı olması temennisinde bulundu. İstek Okulları ile Çanakkale Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Çanakkale Belediyesi çalışanlarına eğitim hizmetlerinde İstek Okulları Çanakkale Kampüsü’nde yaptıracakları kayıtlarda 2022-2023 öğretim yılına özel, erken kayıt indirimine ek olarak yüzde 10 indirim uygulanacak.  
Çanakkale Belediyesi ile İstek Okulları Çanakkale Kampüsü arasında belediye çalışanlarına yönelik uygulanacak olan özel indirim protokolü için imzalar atıldı.

Başkanlık Toplantı Salonunda 12 Ocak 2022 Çarşamba günü düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları Özleyiş Çetin ile M. İrfan Mutluay, İstek Okulları Kurucu Temsilcisi Merih Utkular ve İstek Okulları Halka İlişkiler Müdürü Gözde Öztürk katıldı. Belediye personellerinin çocuklarına yönelik uygulanacak olan indirim için atılan imzaların ardından Başkan Gökhan, hayırlı olması temennisinde bulundu.

İstek Okulları ile Çanakkale Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında, Çanakkale Belediyesi çalışanlarına eğitim hizmetlerinde İstek Okulları Çanakkale Kampüsü’nde yaptıracakları kayıtlarda 2022-2023 öğretim yılına özel, erken kayıt indirimine ek olarak yüzde 10 indirim uygulanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.