İstiklal Marşı okuma yarışması düzenlendi

Eğitim 19.02.2022 - 11:35, Güncelleme: 19.02.2022 - 11:35 1358+ kez okundu.
 

İstiklal Marşı okuma yarışması düzenlendi

İstiklal Marşını Güzel Okuma ile Mehmet Akif Ersoy’un Şiirlerini Okuma Yarışması ilçe seçmeleri kapsamında Yenice’de düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında Yenice ilçesinde düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması ile Mehmet Âkif Ersoy’un Şiirlerini Okuma Yarışması gerçekleştirildi. Yeşilyurt Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen yarışmaya, birçok öğrenci katılım gösterdi. Yarışmanın sonunda katılımcı öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu. Dereceye giren öğrenciler ise il genelindeki yarışmalarda Yenice’yi temsil etme hakkı kazandı.
İstiklal Marşını Güzel Okuma ile Mehmet Akif Ersoy’un Şiirlerini Okuma Yarışması ilçe seçmeleri kapsamında Yenice’de düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında Yenice ilçesinde düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması ile Mehmet Âkif Ersoy’un Şiirlerini Okuma Yarışması gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen yarışmaya, birçok öğrenci katılım gösterdi. Yarışmanın sonunda katılımcı öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu. Dereceye giren öğrenciler ise il genelindeki yarışmalarda Yenice’yi temsil etme hakkı kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.