İYİ Parti'de seçim güvenliği eğitimi

Siyaset 25.02.2022 - 14:11, Güncelleme: 25.02.2022 - 14:12 1299+ kez okundu.
 

İYİ Parti'de seçim güvenliği eğitimi

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, sandık kurulu ve seçim güvenliği eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitime İYİ Parti Genel İdare Kulu Üyesi Rıdvan Uz’da katıldı.

Yİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, seçim güvenliği ve sandık kurulu eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitime partinin GİK Üyesi Rıdvan Uz, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, Teşkilat Başkanı İlhan Atıcı’da katıldı. Partililere seçim güvenliği ile ilgili eğitim verildi. İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, gerçekleşen toplantı ile ilgili “Merkez ilçe başkanlığımızın ilçe merkezinde başlattığı sandık kurulu ve seçim güvenliği eğitimine katıldım. Başta merkez ilçe başkanım Necati Gapran’a il seçim işleri başkanım Burak Kunt’a teşkilat başkanım İlhan Atıcı’ya ve eğitim veren ilçe Başkan yardımcım Hasan Alper Akkoca’ya katılım sağlayan kıymetli sandık görevlisi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah’ım emeklerimizi zayi eylemesin” bilgilendirmesinde bulundu.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, sandık kurulu ve seçim güvenliği eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitime İYİ Parti Genel İdare Kulu Üyesi Rıdvan Uz’da katıldı.

Yİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, seçim güvenliği ve sandık kurulu eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitime partinin GİK Üyesi Rıdvan Uz, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, Teşkilat Başkanı İlhan Atıcı’da katıldı. Partililere seçim güvenliği ile ilgili eğitim verildi.

İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, gerçekleşen toplantı ile ilgili “Merkez ilçe başkanlığımızın ilçe merkezinde başlattığı sandık kurulu ve seçim güvenliği eğitimine katıldım. Başta merkez ilçe başkanım Necati Gapran’a il seçim işleri başkanım Burak Kunt’a teşkilat başkanım İlhan Atıcı’ya ve eğitim veren ilçe Başkan yardımcım Hasan Alper Akkoca’ya katılım sağlayan kıymetli sandık görevlisi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah’ım emeklerimizi zayi eylemesin” bilgilendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.